"Velkommen til Troldegården i Køge"

Troldegården
er mit og mine børns hjem, mit fristed, og mit livsprojekt

Jeg elsker mit hjem og selvom jeg bander når jeg sidder i køen på vej til og fra mit arbejde i København, så er det glemt når jeg kommer hjem og ser køerne løbe mig i møde. Jeg ville ikke undvære mine ture i skoven med hundene eller at sidde ved søen og kigge på fiskene og gården. Jeg ville end ikke undvære de mange timer med at plante træer, rive ned, ryde ud, male hegn og luge ukrudt mv.

Jeg synes mit sted er fantastisk, og at jeg nu kan dele det med andre, der måske også kan finde glæde ved stedet er dejligt. Jeg håber mit sted er den arbejdende gæsts alternativ til et hotelværelse, et sted der giver en følelse af et hjem, når man er nødt til at være ude. At det er stedet hvor kæreste parret kan finde tid til at nyde et glas vin foran pejsen, i spaen, på den private terrasse eller en af de mange bænke rundt omkring på ejendommen.

Her der er plads til familien på tur, hvor der er tid til leg, og hvor katte, hunde og køer bringer smil på børnenes ansigter. Jeg håber det er her man kan finde ro, hvis man har en stresset hverdag og har brug for at tage vare på sig selv og bare have en off dag. Det er i hvertfald nogen af de tilbagemeldinger jeg har fået de sidste 3 år stedet har været åbent for gæster. Troldegården ligger i en lille landsby ca. 5 km fra Køge centrum, tilpas langt væk fra byen til der er ro og fred og tilpas tæt på byen, til at man på få minutter kan finde byliv med forretninger, restauranter mv.

Troldegården er indrettet med stuehuset, hvor vi bor, og pt. 4 lejligheder/værelser der alle er med egen terrasse og bad og med udsigt til gårdens folde. Vi har åbent alle årets dage og glæder os til at byde jer velkommen på vores lille sted. Mange hilsner Helle

1
3
4
 
Troldegaarden_logo_outline_test2
 
 
Helle Kramer | Egøjevej 146 | 4600 Køge | +45 23 32 57 67 | troldegaardenkoege@gmail.com